Schimbare de design pentru Samsung Galaxy S24 și S24+: Flagship-urile ar adopta muchii plate, spate drept, în stilul noilor telefoane pliabile din portofoliu

Schimbare de design pentru Samsung Galaxy S24 și S24+: Flagship-urile ar adopta muchii plate, spate drept, în stilul noilor telefoane pliabile din portofoliu

După lansarea flagship-urilor pliabile Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5, Samsung se concetrează acum pe seria de top Galaxy S24. Tripleta va sosi undeva la începutul anului viitor, câteva informații cu privire la varianta Ultra au ajuns pe web, dar azi aflăm și câteva detalii legate de designul modelelor S24 și S24+ din această serie. Pare că designul lor va fi inspirat de pliabilele recent lansate. Mai jos avem detalii.

Informațiile sosesc prin intermediul tipster-ului Ice Universe. Acesta spune că Galaxy S24 și S24+ vor primi muchii plate și spate drept. În prezent Galaxy S23 și S23+ au doar spate drept, muchiile fiind ușor curbate. Decizia e puțin bizară, mai ales dacă nu apar schimbări mari la nivel de design în afară de acest aspect, întrucât marginile ușor curbate fac ca terminalele să fie mai ergonomice și mai ușor de manevrat.

Recent am mai aflat tot prin intermediul tipster-ului menționat mai sus că terminalele vor aduce și panouri LTPO AMOLED cu margini mai înguste. Un display LTPO permite o rată de refresh variabilă, care oscilează între 1 și 120Hz. Astfel, vorbim despre un panou eficient din punct de vedere energetic, refresh rate-ul fiind ajustat în funcție de conținutul urmărit. Galaxy S24+ ar aduce și o baterie de 4800 mAh, cu 100 mAh peste cea a lui Galaxy S23+. 

Varianta Ultra va păstra în mare același design inaugurat de Galaxy S22 Ultra, împrumutat și de succesorul său. Totuși, noul cameraphone Ultra ar primi un corp fabricat din titan, mult mai rezistent decât aluminiu folosit pentru predecesori.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.