Primele fotografii realizate cu flagship-ul OnePlus 12 au apărut pe web

Primele fotografii realizate cu flagship-ul OnePlus 12 au apărut pe web

Snapdragon 8 Gen 3 a debutat oficial, procesorul flagship-urilor Android din 2024. Xiaomi este momentan singura companie ce a lansat telefoane cu acest cipset la bord. Totuși, urmează să debuteze în următoarea perioadă multe telefoane de top, printre care și OnePlus 12. Azi vedem primele fotografii realizate cu acest terminal. Mai jos avem detalii.

Fotografiile au fost postate de către președintele companiei pe Weibo. Acesta spune că reprezintă de fapt comparații între OnePlus 12 și un „alt model Pro împrumutat de la un prieten”. Fie vorbim despre Xiaomi 14 Pro, fie despre iPhone 15 Pro. Diferențele sunt foarte mari și dacă OnePlus chiar va reuși să livreze o astfel de experiență în cazul capturii low-light, cu siguranță va impresiona mulți utilizatori.

Din câte am aflat până acum, OnePlus 12 va primi un senzor cu ștaif. E vorba despre un model Lytia de la Sony „dual layer stacked CMOS”. Asta înseamnă că vorbim despre două straturi de tranzistori pentru pixeli, cu straturi separate pentru tranzistori şi fotodiode. Astfel diodele sunt mai mari şi capturează mai multă lumină. S-ar explica în acest fel de ce promovează președintele companiei fotografii low-light.

În afară de acest aspect, OnePlus 12 ar primi și un senzor ultrawide de 50 MP, dar și unul periscopic de 64 MP pentru zoom. Sub capotă s-ar afla o baterie de 5400 mAh, iar alimentarea se va realiza rapid, la 100W pe fir.

Lansarea ar avea loc undeva în luna ianuarie 2024, iar recent am aflat că va sosi alături de el și smartwatch-ul OnePlus Watch 2.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.