Firma Danube Delta Shipping infiintata la Constanta. Printre fondatori, un cetatean bulgar

Firma Danube Delta Shipping infiintata la Constanta. Printre fondatori, un cetatean bulgar

Firma Danube Delta Shipping înființată la Constanța. Printre fondatori, un cetățean bulgar

23 Jul, 2023 11:17


23 Jul, 2023 11:17

ZIUA de Constanta

231
Marime text

În baza cererii nr. 72191 din data de 19.06.2023 şi a actelor doveditoare depuse, a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului : DANUBE DELTA SHIPPING – S.R.L..


 


Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial societatea are sediul social în municipiul Constanţa, Bulevardul I. C. Brătianu nr. 26 judeţul Constanţa .


 


Domeniul principal de activitate îl reprezintă  – – Activităţi anexe pentru transporturi, iar activitatea principală – – Activităţi de servicii anexe transportului pe apă.


 


Capitalul social al firmei este  1.000 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 100 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 330 lei, valoare participare străină totală lei: 330 lei, iar fondatori  sunt Paslar Andrey Ivanovich, cu domiciliul în Bulgaria, cu reşedinţa în Bucureşti, Cebotari Mihail, cu domiciliul în judeţul Ialomiţa, municipiul Slobozia și Muşinschi Rodion, cu domiciliul în Bucureşti. Administratorul firmei este Valentina Tătaru din Tulcea.  

Durata de funcţionare este nedeterminată


 


PRECIZĂRI:


 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și: 

Schimbări importante în cadrul societății Golden Aura MRK Ovidiu. Cine sunt noii asociați
 

Urmareste-ne pe Google News

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.