Pored Zaprešića otvoreno novo logističko skladište tvrtke Lagermax

Pored Zaprešića otvoreno novo logističko skladište tvrtke Lagermax

Svečanosti su uz preko 500 poslovnih partnera i zaposlenika nazočili i izaslanik predsjednika Vlade dr. Mate Granić, predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture državni tajnik Josip Bilaver te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec u pratnji pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove Europske unije Damira Fašaića.

Kako bi se zahvalili općini u kojoj djeluju već dugi niz godina, načelniku općine Darku Kralju uručena je donacija u iznosu od 5.000,00 eura. Donirani novac koristit će se za proširenje i uređenje dječjeg igrališta u blizini Osnovne škole Luka.

Uz postojeće skladišne prostore od 16.500 m2 otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 m2. Za te potrebe uloženo je 15,3 milijuna eura čime su se stvorili i uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi te čime se pridonijelo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Na krovove skladišta postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu su i gradnja novih skladišnih kapaciteta te uvođenje dodatne djelatnosti u poslovanje – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistics Croatia posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

„Sukladno našoj viziji i misiji pod sloganom „Together in motion“, konstantno pratimo trendove na tržištu i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta, rezultat je naše intencije da im pružimo optimalne logističke koncepte, kojima ćemo ostati market leader logistike, transporta, skladištenja i distribucije različitih roba; te uz prilagođena logistička rješenja, krojena po mjeri automotive segmenta, biti proaktivni faktor u budućnosti koju donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u lancima opskrbe.“, izjavio je Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia d.o.o..

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosnima i obavezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, možemo klijentima jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti.“, izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport d.o.o..

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.