HONOR Magic6 Pro își marchează teritoriul; Recorduri stabilite la DxOMark în trei categorii importante

HONOR Magic6 Pro își marchează teritoriul; Recorduri stabilite la DxOMark în trei categorii importante

La Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona, HONOR a lansat pe piețele globale noul său flagship, HONOR Magic6 Pro. Pe lângă unboxingul-ul publicat azi, trebuie să vorbim despre performanța remarcabilă a telefonului în testele DxOMark, unde a stabilit trei recorduri. Deși nu ocupă prima poziție în clasamentele pentru Display, Baterie și Selfie, HONOR Magic6 Pro impresionează prin performanțele sale, ocupând un loc fruntaș și în categoria Audio, cu o evaluare ‘Gold’ din partea DxOMark în toate aceste segmente.

În categoria Display, Magic6 Pro a obținut 157 de puncte

În categoria Display, Magic6 Pro a obținut 157 de puncte, detronând astfel Samsung Galaxy S24 Ultra și Google Pixel 8 Pro, grație panoului său precis, receptiv și cu gestionare excelentă a mișcării, performant în diverse condiții de iluminare și oferind o experiență HDR video de top în condiții de lumină scăzută.

La capitolul baterie, telefonul se clasează pe primul loc cu 157 de puncte

La capitolul baterie, telefonul se clasează pe primul loc cu 157 de puncte, depășind modele precum HONOR Magic5 Lite 5G și OPPO Find X6 Pro, datorită autonomiei sale excelente în interior și performanței remarcabile în streaming video și gaming, plus încărcarea rapidă atât prin cablu, cât și wireless.

În ceea ce privește camera selfie, HONOR Magic6 Pro domină clasamentul DxOMark cu 151 de puncte

În ceea ce privește camera selfie, HONOR Magic6 Pro domină clasamentul DxOMark cu 151 de puncte, surclasând iPhone 15 Pro (Max) și iPhone 14 Pro Max, prin expunerea precisă, gama dinamică largă, balansul de alb neutru și redarea plăcută a culorilor, plus nivelurile scăzute de zgomot în lumină puternică și în interior. 

Iar în domeniul acustic, HONOR Magic6 Pro ocupă locul al doilea, cu 155 de puncte

Iar în domeniul acustic, HONOR Magic6 Pro ocupă locul al doilea, cu 155 de puncte, poziționându-se imediat după Black Shark 5 Pro. Acest loc este rezultatul unei performanțe solide în redare, cu punctaje remarcabile pentru timbru, spațialitate și volum, dar și datorită calității înregistrărilor, care beneficiază de un management eficient al zgomotului și un zoom audio precis.

Scorul global pentru camera HONOR Magic6 Pro încă nu a fost publicat de DxOMark. Indiferent de asta, în recenzia noastră care urmează a fi publicată curând, am ajuns la concluzii similare despre calitățile dispozitivului. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.