Google Pixel 8a na videozapisu sa AI funkcijama

Google Pixel 8a na videozapisu sa AI funkcijama

Google tradicionalno jeftinog člana svoje Pixel flagship serije predstavlja u godini nakon predstavljanja dva flagship telefona. Tako je Google prošle godine predstavio Pixel 8 i Pixel 8 Pro, što znači da će ove godine, a prije Pixel 9 serije, biti predstavljen jeftini član Pixel 8 serije i to Pixel 8a. Ovaj pametni telefon sada je osvanuo na promotivnom videozapisu, a koji je u trenutku pisanja ovog članka obrisan sa YouTubea.

Videozapis je podijelio poznati leaker OnLeaks, a on je fokusiran na AI mogućnosti s kojima će stići ovaj telefon.

Tako se navodi da će Pixel 8a biti isporučen sa značajkom ‘Best Take’ koja će korisnicima omogućiti da od više fotografija izaberu onu koja im se najviše sviđa.

Također, navodi se da će telefon stići sa značajkom ‘Circle to Search’, koju ne treba posebno predstavljati. Ova je značajka stigla sa Galaxy S24 serijom, a nedugo nakon toga stigla je i na Pixel 8 i Pixel 7 serije. Ona u osnovi omogućava korisnicima pretraživanje stavki jednostavnim zaokruživanjem.

Osim toga, Pixel 8a imat će i značajku ‘Live Translate’ koja će prevoditi pozive u stvarnom vremenu. Tu će se naći i značajka ‘Audio Magic Eraser’, koja će ukloniti nepotrebne pozadinske zvukove iz videozapisa.

Videozapis nam također potvrđuje da će telefon, između ostalih, biti dostupan u crnoj i plavoj boji. Ranije je otkriveno da će telefon stići i u svjetlozelenoj i i bijeloj boji.

Kada je riječ o datumu predstavljanja, očekuje se da će Google Pixel 8a biti predstavljen sljedećeg mjeseca na Googleovoj godišnjoj konferenciji, tačnije 14.05.2024. godine. Trebao bi stići u opcijama od 128 GB i 256 GB interne memorije.

VIA

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.